· 

Weekend weg met familie

Een weekend weg met de familie is de ideale manier om weer even helemaal tot rust én tot elkaar te komen. Je dagelijks leven wordt voor het grootste gedeelte bepaald door verplichtingen. Werk, opleiding, sport en sociale activiteiten. Hoewel je uit velen daarvan ook je plezier haalt, is het af en toe zaak om de batterij weer eventjes op te laden. Op een gezellige en comfortabele camping in Overijssel kom je weer helemaal bij. 

 

Natuur, cultuur en historie

Overijssel betekent natuur. Maar dat niet alleen. Ook cultuur en historie zijn ruim vertegenwoordigd in misschien wel één van de interessantste provincies van ons land. In Overijssel vind je veel historische stadjes die elk hun eigen verhaal vertellen. Maar ook de grotere, moderne steden herbergen vaak nog veel historische pandjes in hun binnenstad. Hoofdstad Zwolle is daar ook een voorbeeld van en mede om die reden de moeite waard om te bezoeken. Eigenlijk kun je wel zeggen dat de stad een must-see is tijdens een weekend weg met de familie. 

 

Ideale uitgangsbasis voor natuur- en culturele uitstapjes

Camping de Noetselerberg leent zich bij uitstek voor familieweekendjes. De camping bevindt zich precies op de grens tussen Twente en Salland. Die laatste is een streek die vooral wordt gekenmerkt door landbouw en veeteelt. In dat landschap vind je ook nog veel prachtige en goed onderhouden landhuizen en kastelen terug. Deze camping in Salland is dus dé plek om zowel je natuur- als culturele uitstapjes met de rest van de familie te starten. 

 

Voldoende faciliteiten voor alle leeftijden

De camping beschikt over voorzieningen die voldoen aan de wensen van bezoekers uit alle leeftijdscategorieën. Zijn er senioren in het reisgezelschap? Dan hoef je je op deze 50 plus camping in Nederland dus helemaal geen zorgen te maken over de faciliteiten. De camping is zeer geschikt voor ouderen, niet in de laatste plaats vanwege zijn ruime en comfortabele kampeerplekken. Ook is het mogelijk om een accommodatie zoals een chalet of een stacaravan te huren. Zo ben je voorzien van net iets meer comfort.