· 

Een vakantie in Gelderland is genieten voor het hele gezin

Gelderland is niet alleen de grootste provincie van Nederland, het is ook één van de mooiste. Vooral de Veluwe met het daarbij gelegen Veluwemeer is erg populair. Een vakantiepark in Gelderland is dan ook een prima keuze voor het doorbrengen van je vakantie. Je kunt hier genieten van de natuur maar ook van watersport en andere activiteiten. Of je nu wilt luieren of genieten van een actieve vakantie, een vakantie in Gelderland is altijd een succes.

 

Royale vakantiehuizen in Gelderland

Veel mensen willen comfort tijdens hun vakantie. Ze willen niet naar de camping maar een hotel heeft ook weer nadelen. In een hotel moet je je immers houden aan vaste tijden voor de maaltijden. Een goede tussenoplossing zijn de royale vakantiehuizen in Gelderland. Je kunt kiezen uit een vakantiewoning voor je gezin, maar er zijn ook ruime groepsaccommodaties te huur waar je met de hele familie kunt verblijven. Ideaal voor een reünie, of voor een gezellig weekend met een groep vrienden. Er zijn volop mogelijkheden voor een vakantie in Gelderland.

 

Vakantie vieren in Gelderland

Als je met vakantie gaat dan wil je natuurlijk dat de hond ook mee kan. Want alleen thuis blijven is geen optie en veel honden worden er niet gelukkiger van als ze in een pension moeten verblijven. Bezoek dan een vakantiepark met hond waar ook je trouwe vriend van harte welkom is. Op de Veluwe is bovendien genoeg gelegenheid om te wandelen met je hond, zeker als hij ook de langere afstanden goed aan kan. Houd hem wel altijd aangelijnd en neem op warme dagen extra water mee zodat hij onderweg kan drinken. Als het warm weer is, doe je er verstandig aan de hond niet voortdurend te laten rennen. Laat hem rustig lopen om oververhitting te voorkomen. Ook een hond kan een zonnesteek oplopen of uitgeput raken door uitdroging.