· 

Vakantie in de Ardennen

Waarom zou je de volgende keer nog ver weg gaan? Een leuke vakantie in de Ardennen is gemakkelijk te bereiken en zonder problemen kan je er alles beleven wat je wilt beleven in een vakantieperiode. Kies bijvoorbeeld voor een camping in Nationaal Park Eiffel en je bent er zeker van dat je van alles kan zien en beleven wat de natuur zo mooi maakt. Terwijl je er misschien hooguit een halve dag voor hoeft te reizen. Dit is natuurlijk ideaal. Wie wil er nu niet zo gemakkelijk op zijn bestemming aankomen en direct beginnen met vakantievieren?

Het gebied

Het leuke aan een vakantie in de Ardennen is dat je direct midden in het vakantiegebied zit. Op veel andere plekken word je immers op een veel meer toeristische plek gebracht. Een camping in de Ardennen betekent dat je ook echt midden in de natuur terechtkomt. Uiteindelijk is dit natuurlijk wel de wens van de meeste mensen. Waarom zou je immers in de drukte willen gaan zitten wanneer je de drukte met je vakantie juist probeert te ontvluchten? Midden in de natuur van de mooie bossen zit je dan immers helemaal op je plek. Zonder dat je hier ver voor hoeft te reizen.

 

De juiste plek

Toch is het ook voor een vakantie in de Ardennen van belang dat er naar de juiste plek wordt gezocht. Dit betekent dus bijvoorbeeld dat een camping in een geschikt, maar nog niet te toeristische, plek gezocht moet worden. Dit kan bijvoorbeeld een camping in Durbuy zijn. Zo heb je zowel profijt van de voordelen dat je midden in de rust van de natuur zit, als de voordelen van een leuke plaats die zeer nabijgelegen is. Dit maakt het goed mogelijk om van beide werelden iets mee te krijgen. Wanneer je dan wel wat te doen zoekt, dan is het gemakkelijk om naar het dorp te trekken.