· 

Tweede huis kopen voor verhuur

Met de aanschaf van een tweede huis kun je snel en gemakkelijk een hoog rendement realiseren. Beleggen in een vakantiewoning kan dan ook zeker een verstandige keuze zijn. Er is dan ook een aanzienlijke toename merkbaar in de aanschaf van tweede woningen. Een tweede huis kopen voor verhuur kan zeker bijdragen aan een aantrekkelijke aanvulling op de inkomsten. Het is verstandig om je vooraf goed te laten informeren naar de mogelijkheden, zodat je weet hoe je er het meest profijt uit kunt halen. Er komen namelijk nog wel wat zaken bij die goed geregeld moeten worden. Vaak kunnen deze zaken, als schoonmaak, verhuur en marketing uit handen worden gegeven aan een professionele verhuurorganisatie, waardoor de belegging zeker voor je gaat werken. Je hebt er dan zelf nauwelijks nog omkijken naar en dat maakt de investering zeker de moeite waard.

 

Vakantieparken in Nederland

Er zijn diverse vakantieparken waar het mogelijk is om een vakantiehuis in Nederland te kopen.  Green Resorts Mooi Bemelen is een vakantiepark in Limburg die verschillende typen luxueuze woningen aanbiedt, die je kunt inzetten voor verhuur aan vakantiegangers. Het park biedt bovendien tal van aantrekkelijke faciliteiten die het voor menig bezoeker een waar feest maakt om hier te verblijven. Het zal dan ook geenszins lastig zijn om hier voldoende huurders te vinden voor de vakantiewoning en daardoor kun je rekenen op een rendement van wel tot de 7,5% op jaarbasis. Dit maakt het een hele lucratieve investering om hier te beleggen in een tweede huis. Vakantiegangers kunnen genieten van een prachtige natuurrijke omgeving en volop hun tijd besteden in het zwembad of tijdens deelname aan één van de vele sportvoorzieningen.

 

Investering in Limburg

Door een recreatiewoning te kopen in Limburg draag je bij aan het behoud van zowel het park als de natuur van Limburg. Er zal een bepaalde toeslag gerekend worden voor de faciliteiten die het park te bieden heeft en dit draagt bij aan algeheel onderhoud van het park. Alles wordt zo in het werk gesteld om ook de natuur van Limburg optimaal te onderhouden, zodat dit blijvend een gebied wordt waar veel vakantiegangers naar toe zullen willen trekken. Uiteindelijk is dit weer gunstig voor de omzet, waardoor er een vicieuze cirkel aan profijt ontstaat.