· 

Vakantiepark Duitsland

Een gezinsvakantie uitkiezen is geen makkelijke klus. Je probeert met iedereen rekening te houden, zodat je hele gezin een leuke tijd heeft. Wanneer je veel afwisseling zoekt tijdens je vakantie, maar liever niet dagen bezig bent om op je bestemming te komen is het Duitse Hanbachtal een goede plek voor jou en je familie. Je zult er tot rust komen, maar er valt ook meer dan genoeg te beleven wanneer je eenmaal uitgerust bent! Welk vakantiepark Duitsland wordt het?

 

Waterpret

Bijna ieder kind is dol op zwemmen, een mooi zwemparadijs is dan ook een must op vakantie. Zeker als papa en mama ook meegaan en er niet gehaast hoeft te worden. Tijdens de vakantie met je gezin hoeft er niet op de klok te worden gekeken, het is tijd voor ontspanning! Wat is er nou leuker dan een mooi subtropisch zwembad met gave glijbanen om met je kind van af te gaan? Hunsrück Ferienpark Hambachtal heeft dat heerlijke zwembad, compleet met bubbelbad.

 

Lekker actief

Als jullie uitgezwommen zijn biedt de mooie omgeving ook voor ieder wat wils. Zo kun je er de mooiste fietstochten maken, geschikt voor iedereen. Je niveau maakt niet want, er is meer dan genoeg keuze in routes want het Hambachtal ligt vlakbij de Moezel en Eifel. Prachtige natuur zover je kunt kijken, gezonde boslucht om in te ademen terwijl je van je gezin geniet. Liever een potje bowlen? Of wat dacht je van midgetgolfen? Ook dit kan allemaal tijdens een vakantie op een vakantiepark in Duitsland.

 

Souvenir gezocht

De Eifel heeft veel meer te bieden dan alleen mooie natuur. Ook cultuur kun je er heel goed vinden. Neem Trier bijvoorbeeld. Dit is de oudste stad van Duitsland en tijdens een vakantie op vakantiepark Eifel ben je er zo. Je maakt er prachtige foto’s en leert veel over de Romeinse geschiedenis. Je kunt er oude bouwwerken bekijken, maar ook genieten op een terrasje. Of souvenirs shoppen, want zonder koelkastmagneetje van Augusta Treverorum is je vakantie natuurlijk niet compleet!