Vakantiehuis Nederland

Sinds corona kunnen we niet of veel minder naar het buitenland reizen. Erg jammer, maar het biedt ook de perfecte kans om ons eigen land eens wat beter te gaan ontdekken. In Nederland is er namelijk genoeg bijzonders, leuke steden en mooie natuur te vinden. Ga er eens op uit in Nederland en geniet dichtbij huis van een heerlijke vakantie of kleine getaway.

 

Op vakantie in eigen land

Wil je er in deze dagen even tussenuit? Maar dan wel dichtbij huis blijven? Als je kiest voor een vakantiehuis in Nederland kun je heerlijk onthaasten en even in een andere omgeving tot rust komen. Ga bijvoorbeeld voor een mooi huisje midden in de natuur, een luxe villa met wellness of zelfs voor een vakantiehuis met zwembad!

 

Qua bestemmingen zijn er genoeg opties, of je nu gaat voor een citytrip of voor een rustige vakantie in de natuur. Nederland zit vol met leuke vakantieadresjes. Ga de natuur om echt helemaal te onthaasten. Reis af naar het glooiende en bourgondische Limburg, bezoek de Utrechtse Heuvelrug en breng een bezoekje aan de gelijknamige stad. Of ga lekker de natuur in op de Hoge Veluwe in Overijssel of Gelderland. Alle opties zijn stuk voor stuk prachtig en het is erg leuk om Nederland te ontdekken tijdens een nachtje, weekend, of weekje weg!

 

Vakantiehuizen in Nederland

Op de leukste locaties in ons land vind je ook de leukste vakantiehuizen! Net als genoeg bestemmingen zijn er ook genoeg vakantiehuizen in Nederland te vinden. Wat dacht je van een loftsuite vlakbij Maastricht? Of een groot wellness vakantiehuis aan de Overijsselse Vecht? Genoeg opties voor alle wensen!

 

Je vindt er knusse huisjes in de natuur, of grote luxe vakantiehuizen op prachtige landgoederen. Maar een echte aanrader is een vakantiehuis aan het water. Met een accommodatie aan het water kun je heerlijk zwemmen, varen, vissen of zelfs surfen of andere watersporten doen. In Nederland is er genoeg water te vinden. Verblijf aan de Nederlandse kust, of aan een van de vele meren of rivieren. Friesland is een echte aanrader voor een vakantiehuis aan het water. Hier vind je vele meren die allemaal met elkaar in contact staan. Zo kun je met een bootje deze provincie heerlijk vanaf het water ontdekken.

 

Ontdek de verschillende mooie vakantiehuizen, glampings en luxe villa’s in Nederland voor jouw vakantie in eigen land. Nederland zit vol met moois en er zijn nog genoeg nieuwe plekken die je kunt ontdekken tijdens een vakantie.